Путін висловив бажання "поспілкуватися" із Зеленським, але за однієї умови

Путін висловив бажання "поспілкуватися" із Зеленським, але за однієї умови
Спілкуватися як сторона конфлікту на Донбасі у Росії відмовляються.

У Кремлі підтвердили, що готові обговорювати з президентом України Володимиром Зеленським двосторонні відносини, але спілкуватися з ним як сторона конфлікту на Донбасі не будуть. Про це в інтерв'ю заявив прессекретар Президента РФ Дмитро Пєсков.

Про це інформує "ПравдаТУТ News" з посиланням на "Интерфакс".

Ви знаєте, що Зеленський хоче поговорити з Путіним як зі стороною конфлікту (на Донбасі - ред). Питання врегулювання — питання не до Путіна. Путін каже, що якщо ви хочете спілкуватися, давайте поговоримо про двосторонні відносини, — сказав Пєсков.

Крім того, Пєсков, відповідаючи на запитання, чи може Зеленський приїхати на зустріч глав держави СНД, яка наступного тижня пройде у Санкт-Петербурзі, сказав: "Зеленський може приїхати, безумовно, але я не думаю, що це зробить". Пєсков погодився з тим, що формально Президент України так вчинити міг би, оскільки його країна має стосунок до СНД.

Нагадаємо, 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Кремль відреагував на пропозицію Зеленського щодо зустрічі з Путіним у Ватикані Кремль відреагував на пропозицію Зеленського щодо зустрічі з Путіним у Ватикані
Прессекретар російського президента Дмитро Пєсков заявив, що наразі Росія не отримувала офіційної пропозиції від президента Зеленського провести зустріч з Путіним у Ватикані.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі
Російська Федерація відреагувала на запрошення українського президента щодо зустрічі з Путіним на Донбасі, де йде війна. Росія вважає, що ця зустріч не має ніякого сенсу.
Loading...
Load next