Порошенко озвучив дату свого повернення в Україну

Порошенко озвучив дату свого повернення в Україну
З 10 по 15 січня експрезидент працюватиме в Європі над захистом України від російської агресії та підтримкою демократії.

Петро Порошенко заявив, що повернеться вже 17 січня. За його словами, з 10 по 15 січня він "працюватиме в Європі над захистом України від російської агресії та підтримкою демократії в нашій країні", а потім повернеться до Києва і щоб з'явитися до суду та зустрітися з Генпрокурором. Написав експрезидент на своїй Facebook-сторінці.

2022 почався з «чорних лебедів». Попри свята, ми уважно спостерігаємо як за подіями в Казахстані, так і за зустріччю радників Нормандського формату, яка має пройти без участі України та ще й в Москві. І за безпековими консультаціями НАТО з Росією, які мають відбутися незабаром, - написав він.

А також додав декілька слів щодо поточної ситуації в Україні:

Повертаюся не для того, щоби захищатися від Зеленського, а для того, щоб захищати Україну від некомпетентного керівництва і зовнішньої агресії. Від спроб зелених клептократів збудувати авторитарний режим і придушити опозицію, як це відбулося в Білорусі, Росії та Казахстані. І як це Янукович марно намагався зробити в Україні.

Водночас адвокати Порошенка повідомили, що отримали інформацію про те, що сьогодні у Печерському суді розглядатимуть клопотання прокурора про арешт майна Петра Порошенка. Також наголосили про відсутність законного звинувачення та неправомірності засідань без Петра Порошенка. Йдеться у відео на Facebook-сторінці партії.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
Справу нардепа Гео Лероса направили до суду Справу нардепа Гео Лероса направили до суду
11 листопада Леросу вручили підозру за непристойний жест, який він показав під час виступу з трибуни Верховної Ради, 4 листопада, у бік керівництва країни.
"Я не вважаю себе олігархом", - Рінат Ахметов "Я не вважаю себе олігархом", - Рінат Ахметов
Закон про деолігархізацію не лякає Ахметова.
Loading...
Load next