Україна отримає від США гелікоптери - ЗМІ

Україна отримає від США гелікоптери - ЗМІ
Американці планують передати Україні шість гелікоптерів, які раніше було віддано армії Афганістану, пишуть ЗМІ.

Україна може отримати від США військову допомогу у вигляді вертольотів, які належать Військово-повітряним силам Афганістану. Повідомляє Defence Blog.

Україні планують передати п'ять вертольотів Мі-17В5 і один Мі-8МТВ. Постачання почнеться навесні.

Фото: з відкритих джерел (Мі-17В5)

Зазначається, що за межами Афганістану перебувають близько 20 вертольотів сімейства Мі-8/Мі-17 ВПС країни. Про стан цих машин невідомо.

Фото: з відкритих джерел (Мі-8МТВ)

Нагадаємо, що наприкінці 2021 року Білий дім, не афішуючи, надав Україні 200 мільйонів доларів військової допомоги через нарощування російських військ біля її кордону.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

 

Читайте також
Сенат США схвалив оборонний бюджет з допомогою Україні на 300 млн доларів Сенат США схвалив оборонний бюджет з допомогою Україні на 300 млн доларів
Документ ухвалили 89 голосами проти 10 і відправили на підпис президента Байдена після кількох тижнів затримки.
Адміністрація Байдена таємно виділила 200 мільйонів доларів для України - ЗМІ Адміністрація Байдена таємно виділила 200 мільйонів доларів для України - ЗМІ
Пакет допомоги в оборонній сфері був затверджений лише за кілька тижнів до того, як США та Росія мали розпочати переговори про "гарантії безпеки".
Youtube не відповів на звернення України про закриття "каналів Медведчука" Youtube не відповів на звернення України про закриття "каналів Медведчука"
Україна офіційно зверталася до Youtube, щоб заблокувати там пул так званих "телеканалів Медведчука".
Loading...
Load next