Зеленський зустрівся з Президентом Польщі Дудою: обговорюватимуть питання безпеки

Зеленський зустрівся з Президентом Польщі Дудою: обговорюватимуть питання безпеки
Глави держав проведуть низку зустрічей у форматі віч-на-віч.

Президент України Володимир Зеленський прибув з візитом до Польщі. Президент Республіки Польща Анджей Дуда прийматиме українського колегу у державній резиденції «Вісла».

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на ОП.

Глави держав проведуть низку зустрічей у форматі віч-на-віч та у широкому складі й обговорять увесь спектр важливих для обох країн питань і спільних викликів. Основною темою залишається питання безпеки.

Фото: Офіс Президента

Нагадаємо, попередня зустріч лідерів Польщі та України відбулася 20 грудня 2021 року в місті Гута на заході України у форматі Люблінського трикутника – за участю Президента Литви Гітанаса Науседи.

Під час саміту було підписано спільну декларацію президентів країн Люблінського трикутника, в якій, зокрема, було підсумовано 30-річні відносини між державами та закликано міжнародне співтовариство до твердої позиції щодо Росії (PAP)

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Варшаві підтвердили візит: 3 травня Зеленський відвідає Польщу У Варшаві підтвердили візит: 3 травня Зеленський відвідає Польщу
Президент України, 3 травня візьме участь у святкуванні 230-річчя прийняття першої конституції Польщі та проведе переговори з польським президентом Анджеєм Дудою.
Зеленський підписав декларацію із президентом Польщі щодо наближення України до вступу в ЄС Зеленський підписав декларацію із президентом Польщі щодо наближення України до вступу в ЄС
Учора, під час робочого візиту до Польщі президент України Володимир Зеленський і польський президент Анджей Дуда підписали спільну двосторонню Декларацію про європейську перспективу України, яка є важливим кроком для вступу України до складу ЄС.
Ситуація на кордонах: Зеленський і Дуда у телефонній розмові обговорили спільну протидію викликам безпеки регіону Ситуація на кордонах: Зеленський і Дуда у телефонній розмові обговорили спільну протидію викликам безпеки регіону
Зеленський поінформував польського колегу про розвиток ситуації з безпекою на сході України.
Loading...
Load next