Учасники акції руху "SaveФОП" прорвали паркан біля будівлі Верховної ради

Учасники акції руху "SaveФОП" прорвали паркан біля будівлі Верховної ради
Учасники акції "SaveФОП" мітингували під будівлею Верховної ради 25 січня. Під час протесту демонстранти прорвали огорожу навколо парламенту. Акція продовжилася на Майдані Незалежності та біля будівлі Офісу президента.

На Майдані Незалежності мітингувальники запалили фаєри. Повідомляє Суспільне.

Після цього частина мітингувальників рушила в бік Європейської площі, а інші – в напрямку Алеї Героїв Небесної Сотні. Також було оголошено, що мітингувальники планують повернутися до будівлі Верховної ради.

Учасники акції "SaveФОП" протестують проти "тотальної фіскалізації" з гаслами "Владо, приймай, або йди геть!". Після штовханини поліція відтіснила мітингарів, вони продовжили виступи зі сцени.

Фото: Суспільне

Мітингувальники закликають Верховну раду ухвалити законопроєкти №5866 (про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо створення умов для розвитку фізичних осіб-підприємців та підвищення прозорості їхньої діяльності), та 5866-1 (про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо спрощення ведення господарської діяльності, підвищення її прозорості та створення умов для розвитку малого бізнесу).

Акції руху "SaveФОП" тривають з минулого року. Учасники руху вимагають зменшення фінансового навантаження на малий та середній бізнес шляхом продовження для приватних підприємців спрощеної системи оподаткування.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Стратегічне партнерство": Зеленський та Алієв провели телефонну розмову "Стратегічне партнерство": Зеленський та Алієв провели телефонну розмову
Співрозмовники приділили окрему увагу питанням організації Шостого засідання Ради президентів України та Азербайджану.
Loading...
Load next