В Україну прибув сьомий літак із військовою допомогою США: доставили 85 тонн боєприпасів

В Україну прибув сьомий літак із військовою допомогою США: доставили 85 тонн боєприпасів
Усього має бути45 рейсів військової допомоги від США.

В Україну прибув сьомий літак із військовою допомогою від США. У ньому доставлено 85 тонн боєприпасів для гранатометів. Про це повідомив у Twitter міністр оборони України Олексій Резніков.

За його словами, це далеко не останній вантаж зі Сполучених Штатів.

Найголовніше – це ще не кінець! Далі буде, – написав глава оборонного відомства.

Загалом наша країна отримала майже 600 тонн оборонного спорядження від США.

Фото: Facebook Олексій Резніков

У Міноборони повідомили, що Україна отримає 45 рейсів військової допомоги від США на тлі воєнної загрози Росії. Зазначені поставки включають засоби оборонного характеру: боєприпаси, протитанкові та засоби контрбатарейної боротьби, стрілецьке озброєння та інше.

Нагадаємо, що "Я тобі віддячу": "УП" опублікувала розслідування ДТП з нардепом Трухіним. Його виключили з партії (відео). Нардеп Олександр Трухін ("Слуга народу") після скоєного 23 серпня 2021 року ДТП на Бориспільському шосе під Києвом, намагався уникнути відповідальності, пропонував хабаря поліцейським та обіцяв "домовитися" з міністром внутрішніх справ Денисом Монастирським.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
Україна отримала партію військової допомоги зі США (відео) Україна отримала партію військової допомоги зі США (відео)
Міністерство оборони України повідомило про отримання військової допомоги від уряду Сполучених Штатів для українських збройних сил. Військова допомога включає боєприпаси, протитанкове і високоточне озброєння.
США стежитиме за відведенням російських військ від кордонів України США стежитиме за відведенням російських військ від кордонів України
Сполучені Штати Америки стежитимуть за ситуацією поблизу українського кордону після заяви Росії про завершення військових навчань і відведення їхніх військ.
США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу
Конгрес Сполучених Штатів Америки ухвалив надання додаткових 150 мільйонів доларів допомоги Україні. Зокрема кошти направлять на покращення ситуації у сфері військової безпеки.
Loading...
Load next