"Жарт про зґвалтування": у США відповіли щодо "терпи, моя красуне" від Путіна

"Жарт про зґвалтування": у США відповіли щодо "терпи, моя красуне" від Путіна
На слова очільника Кремля відреагувала під час брифінгу речниця Білого дому Джен Псакі.

Адміністрація Джо Байдена прокоментувала висловлювання Володимира Путіна про "терпи, моя красуне" щодо України. Там наголосили, що такий "жарт" про зґвалтування не викликає захоплення. Про це повідомляє пресслужба Білого дому.

На слова очільника Кремля відреагувала під час брифінгу речниця Білого дому Джен Псакі. Її запитали, якою є позиція адміністрації Байдена щодо таких заяв Путіна.

Псакі заявила, що будь-який жарт про зґвалтування, мабуть, викличе обурення абсолютно у всіх в адміністрації Байдена. Вона уточнила, що немає значення, чи він прозвучить з вуст американського чи іноземного чиновника.

Вона також зазначила, що адміністрація американського лідера ніколи не стримувала своїх реакцій щодо войовничої риторики та неправдивості деяких заяв Володимира Путіна і представників російського керівництва.

І, звичайно ж, цей "жарт" не викликає у нас захоплення, — підсумувала Псакі.

Водночас вона не розповіла, чи контактував Вашингтон з цього приводу з Москвою.

Нагадаємо, раніше на спільному брифінгу із Президентом Франції Емануелем Макроном, президент України Володимир Зеленський відповів Володимиру Путіну на його фразу про Україну, яка стосувалася виконання мінських угод "Терпи, моя красуне".

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним
Під час телефонної розмови Байден пригрозив Путіну наслідками нападу на Україну.
Готується комплекс ініціатив проти Росії: Байден заявив про підтримку України в разі вторгнення держави-агресора Готується комплекс ініціатив проти Росії: Байден заявив про підтримку України в разі вторгнення держави-агресора
США планують ввести санкції проти РФ у разі прямої агресії проти України з її боку.
Переговори Байдена і Путіна: у Зеленського розповіли, чого очікують від онлайн-зустрічі Переговори Байдена і Путіна: у Зеленського розповіли, чого очікують від онлайн-зустрічі
Сенатори США закликають Байдена бути чітким і сильним у розмові з Путіним.
Loading...
Load next