Іди з нашої землі або сядь зі мною за стіл переговорів, – Зеленський до Путіна

Іди з нашої землі або сядь зі мною за стіл переговорів, – Зеленський до Путіна

Президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю журналістам завив, що Україна не збирається нападати на Росію. А риторика про якісь "гарантії", які нібито повинна дати Україна – це інформаційна бомба окупанта, передає ОП.

Ми не нападаємо на Росію, ми не збираємося на неї нападати. Ми в НАТО? Ні. У нас є ядерна зброя? Ні, – наголосив президент.

Що ти хочеш від нас? Іди з нашої землі. Не хочеш зараз піти – сядь зі мною за стіл переговорів. Я вільний. Сядь зі мною за стіл переговорів. Тільки не на 30 метрів, не так, як з Макроном, Шольцом і так далі. Я ж сусід. Мене не потрібно на 30 метрів тримати, – заявив Зеленський.

Він додав, що українці не терористи, вони не захоплюють банки і чужі землі.

Підтримка людей, як виходять на площі в інших країнах дуже важлива. Це понукає їхню владу підтримувати Україну.

Ми зідзвонимось кілька разів на день і розмовляємо просто мобільними телефонами. Мені дуже подобається, що я можу говорити без усієї цієї хр*ні бюрократичної, коли потрібно щось дуже складно замовляти, а потім чекати. Але зараз зовсім інший момент, бо гинуть люди, – сказав Зеленський.

Тому за словами президента, йому зараз дуже важлива ця підтримка.

Я хочу звернутись до цих прекрасних людей у всьому світі, з проханням, щоб ця підтримка не ослабла. Тому що вона дає велику впевненість. Але якщо її не буде – це не зможе ослабити нас. Ми не готові здаватись. Але ця підтримка говорить, що ми все робимо правильно. І я дуже радий, що світ об'єднався, – додав Зеленський.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Loading...
Load next