"Якщо не витримає Україна, не витримає Європа", - Зеленський звернувся до європейців (відео)

"Якщо не витримає Україна, не витримає Європа", - Зеленський звернувся до європейців (відео)

Президент України Володимир Зеленський під час телемосту звернувся до жителів європейських міст, хто зібрався на акціях у підтримку України.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на відео.

Головне:

  • Не мовчить, виходьте, підтримуйте нашу свободу, бо це перемога — перемога не тільки над російськими військовими. Це перемога світла над темрявою. Це перемога добра над злом.
  • Перемога над тим, що відбувається сьогодні у нас, на території України. 
  • Не мовчіть, підтримуйте Україну. Бо якщо Україна не витримає, не витримає вся Європа. Якщо Україна впаде, впаде вся Європа. І якщо ми переможемо, а я впевнений у нашому народу, впевнений у вас, тож якщо ми переможемо, це буде велика перемога демократії, цінностей, перемога свободи.

Марафон на підтримку України також відбувається в столиці Чехії Празі та одночасно в багатьох містах Європи — Вільнюс, Франкфурт, Братислава, Ліон, Париж.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Кравчук перебуває в реанімації: рідні заборонили лікарям коментувати стан першого президента Кравчук перебуває в реанімації: рідні заборонили лікарям коментувати стан першого президента
Леонід Кравчук майже місяць перебуває в реанімації після операції на серці. Наразі лікарі не коментують стан українського політика, однак відомо, що він різко погіршився.
Президентка Словаччини візьме участь у першому саміті "Кримської платформи" Президентка Словаччини візьме участь у першому саміті "Кримської платформи"
Президентка Словаччини візьме участь у першому саміті Кримської платформи, який відбудеться 23 серпня в Києві.
Прокуратура Нью-Йорка розслідує ймовірне втручання України у президентські вибори в США Прокуратура Нью-Йорка розслідує ймовірне втручання України у президентські вибори в США
Американські прокурори розслідуються можливе втручання колишніх або ж нинішніх українських чиновників у президентські вибори, які відбулись у Сполучених Штатах у 2020 році.
Loading...
Load next