"Російська армія не сильна, вона довга. З'їмо їх потихеньку, як салямі", - Арестович (відео)

"Російська армія не сильна, вона довга. З'їмо їх потихеньку, як салямі", - Арестович (відео)

Українські захисники розбили величезне угруповання росіян, яке мало йти на Київ. Військове угрупування було сформоване між Харковом та Сумами.

Про це заявив Арестович в ефірі телемарафону, пише "ПравдаТУТ News".

Розчинили між Харковом та Сумами величезне оперативне угруповання. Його тепер немає. Частково вбито, частково перекинуто під Харків і там же зупинено, частково відійшло та зализує рани. Не треба боятися. Російська армія не сильна, вона просто довга. Ми їх потихеньку, як салямі, з'їмо, – сказав він.

Арестович додав, що оперативні можливості РФ дуже далекі від масованих бомбардувань і фінальних штурмів, якщо не штурмів взагалі. Зокрема, за останню добу російські війська практично не просунулися, а за 10 днів не пройшли маленькі передмістя, як Буча та Гостомель.

Нагадаємо, радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович провів брифінг щодо поточної ситуації в Україні.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський відреагував на відведення російських військ від кордонів України Зеленський відреагував на відведення російських військ від кордонів України
Росія повідомила, що вже від завтра, 23 квітня, відводитиме свої війська від українських кордонів, адже їхні навчання вже закінчились. Президент України відреагував на заяву РФ та повідомив, що Україна прагне миру.
Кравчук про відведення військ РФ: "Ми не повинні заспокоюватися" Кравчук про відведення військ РФ: "Ми не повинні заспокоюватися"
Перший президент України, Леонід Кравчук заявив, що відведення російських військ від українських кордонів і з території окупованого Криму не привід для України та світової громадськості розслаблятися.
У Пентагоні відреагували на відведення російських військ від кордонів України У Пентагоні відреагували на відведення російських військ від кордонів України
У Міністерстві оборони США вважають, що наразі ще рано вважати, що Росія повністю відведе свої війська від українсько-російських кордонів, а також передчасно судити про щирість російських намірів, поки не були продемонстровані реальні кроки.
Loading...
Load next