"Перестаньте “їсти” в таких обсягах російську пропаганду": Подоляк відреагував на фейки щодо так званих "вимог рф"

"Перестаньте “їсти” в таких обсягах російську пропаганду": Подоляк відреагував на фейки щодо так званих "вимог рф"

Радник керівника Офісу Президента України та учасник українсько-російських переговорів Михайло Подоляк негативно відреагував на так звані "вимоги РФ", які поширюють у соцмережах.

Про це він повідомив у своєму Twitter.

За словами учасника делегації з України, усі нібито вимоги та “ультиматуми” російської сторони на нинішніх перемовинах, які публікують у соцмережах – фейк. Подоляк закликав цьому не вірити.

Усе, що я читаю останнім часом про переговорні “ультиматуми” Росії – про статуси, території, мови, нацифікації тощо, викликає лише подив. Будь ласка, перестаньте “їсти” в таких обсягах російську пропаганду, яку через наївність передруковують наші Дзеркала, – зазначив Михайло Подоляк.

Своєю чергою президент США Джозеф Байден оголосить про нові стримуючі заходи проти Росії як відповідь на широкомасштабну агресію проти України, повідомили у Білому домі, передає видання "Український дощ".

Так, згідно з розкладом, о 17.15 за київським часом національний лідер Сполучених Штатів планує оголосити про дії щодо подальшого притягнення Росії до відповідальності за скоєні воєнні злочини.

Байден також має намір закликати світ до відмови від торговельних відносин з РФ та підвищення мит на російський імпорт.

Нагадаємо, раніше Байден заявив про два варіанти як покарати росію.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського "Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського
Володимир Зеленський заявив, що все йде до того, що зустріч із російським президентом може все ж таки відбутися. Своєю чергою у Кремлі заявили, що підтримують ініціативу Зеленського про проведення зустрічі з Володимиром Путіним.
Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі
Спікер України у Тристоронній контактній групі Олексій Арестович повідомив, що не бачить готовності та прагнення Росії розмовляти із Володимиром Зеленським.
"Я не збираюсь розмовляти з терористами": Зеленський відповів на пропозицію Путіна "Я не збираюсь розмовляти з терористами": Зеленський відповів на пропозицію Путіна
Володимир Зеленський відреагував на пропозицію російського президента щодо переговорів з ватажками ЛНР та ДНР. Президент України різко відкинув пропозицію Путіна щодо обговорення питання війни на Донбасі з представниками "народних республік".
Loading...
Load next