Зараз не час для припинення вогню в Україні, — путін

Зараз не час для припинення вогню в Україні, — путін
Про це російський президент заявив прем'єр-міністру Італії.

Президент росії володимир путін заявив прем'єр-міністру Італії Маріо Драгі, що умови для припинення вогню в Україні поки не створені.

Про це на пресконференції сказав Маріо Драгі, якого цитує CNN.

Драгі також сказав, що Путін сказав йому, що поточні газові контракти залишаються в силі і що європейські фірми продовжуватимуть платити в євро та доларах, а не в рублях.

Я зрозумів, але, можливо, помиляюся, це те, що конвертація платежу... є внутрішньою справою Російської Федерації, – сказав Драгі.

Відповідаючи на запитання про збільшення витрат на оборону після вторгнення Росії в Україну, Драгі сказав, що Італія досягне цілі НАТО витратити 2% ВВП на оборону в 2028 році, додавши, що це не викликає суперечок серед членів його коаліції.

Однак Драгі сказав, що майбутній економічний прогнозний документ уряду не передбачає конкретного збільшення витрат на оборону.

Нагадаємо, Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав країни Європейського союзу, які досі використовують російську газ та нафту, не виконувати вимог москви і не платити росії у рублях.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі
Російська Федерація відреагувала на запрошення українського президента щодо зустрічі з Путіним на Донбасі, де йде війна. Росія вважає, що ця зустріч не має ніякого сенсу.
Loading...
Load next