Шойгу набрехав Путіну про "взяття Маріуполя" (відео)

Шойгу набрехав Путіну про "взяття Маріуполя" (відео)

Міністр оборони рф Сергій Шойгу наплів президенту країни-агресора Володимиру Путіну про "звільнення Маріуполя", але потім додав, що у місті залишаються "понад дві тисячі" українських захисників. Повідомили РИА Новости з розмови Шойгу та Путіна.

Шойгу відрапортував, що на момент оточення "столиці націоналістичного "Азова", як він назвав Маріуполь, "чисельність угруповання ЗСУ та іноземних найманців складала близько 8 100 осіб", а зараз понад 2 тисячі людей "надійно заблоковані на території Азовсталі".

Шойгу також, як і весь минулий місяць, повторив, що "на завершення операції з Азовсталі потрібно три-чотири дні".

Міністр запропонував Путіну штурмувати Азовсталь. Тому ця ідея нібито не сподобалася, і він вирішив, що "не треба лізти в катакомби, треба заблокувати промислову зону в Азовсталі так, щоб муха не пролетіла".

Путін назвав "завершення бойової роботи щодо Маріуполя" успіхом та привітав Шойгу.

Також росЗМІ розповсюдили відео, яке може бути й монтажем, враховуючи досвід Росії у цьому.

Нагадаємо, що понад 24 млрд доларів для України від G7. Про грошову допомогу Україні G7 оголосила на засіданні.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Ласкаво просимо у пекло, тварюки!": Ярош назвав Лукашенка "дебілом" та пообіцяв Путіну показати "українську гостинність" "Ласкаво просимо у пекло, тварюки!": Ярош назвав Лукашенка "дебілом" та пообіцяв Путіну показати "українську гостинність"
Згідно з останньою розвідувальною оцінкою Міноборони України Росія розмістила понад 130 тисяч військовослужбовців біля українських кордонів.
"Україна нікому не загрожує": глава Пентагону подзвонить Шойгу через ситуацію в Україні "Україна нікому не загрожує": глава Пентагону подзвонить Шойгу через ситуацію в Україні
Попередня розмова політиків відбулася 12 лютого.
Радник голови МВС заявив, що українці ніколи не здадуть Маріуполь Радник голови МВС заявив, що українці ніколи не здадуть Маріуполь
Денисенко заявив, що окупанти знищують громадянську інфраструктуру та вбивають місцевих у Маріуполі.
Loading...
Load next