Україна заповнила другу частину опитувальника щодо членства в ЄС – Зеленський

Україна заповнила другу частину опитувальника щодо членства в ЄС – Зеленський

Президент України Володимир Зеленський під час онлайн-зустрічі з головою Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн продемонстрував другу частину заповненої анкети-опитувальника для отримання Україною статусу кандидата на членство в Євросоюзі. Пише Зеленський у Telegram.

Зустріч з президентом Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн по відеозв’язку. Продемонстрував другу частину заповненої анкети-опитувальника для отримання Україною статусу кандидата на членство в Європейському Союзі. Дякую за чіткі сигнали підтримки на цьому важливому для нас шляху, – йдеться в повідомленні.

Україна під час візиту в країну президента Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн отримала опитувальник щодо членства в Євросоюзі.

Нагадаємо, що Португалія відправить Україні бронетехніку та гаубиці.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Ми хочемо спрямувати інвестиції в Україну": Зеленський зустрівся з Урсулою фон дер Ляєн (відео) "Ми хочемо спрямувати інвестиції в Україну": Зеленський зустрівся з Урсулою фон дер Ляєн (відео)
Урсула фон дер Ляєн наголосила, що Україна реалізувала важливі реформи у галузях економіки та верховенства права.
Зеленський прилетів у Вільнюс для зустрічі із президентом Литви (фото) Зеленський прилетів у Вільнюс для зустрічі із президентом Литви (фото)
У межах робочого візиту до Литви президент України зустрівся із президентом Литовської Республіки Гітанасом Науседою.
Зеленський підписав декларацію із президентом Польщі щодо наближення України до вступу в ЄС Зеленський підписав декларацію із президентом Польщі щодо наближення України до вступу в ЄС
Учора, під час робочого візиту до Польщі президент України Володимир Зеленський і польський президент Анджей Дуда підписали спільну двосторонню Декларацію про європейську перспективу України, яка є важливим кроком для вступу України до складу ЄС.
Loading...
Load next