Посла рф у Польщі облили червоною фарбою (відео)

Посла рф у Польщі облили червоною фарбою (відео)

Посла рф в Польщі облили червоною фарбою при спробі покласти вінок до пам'ятника радянським солдатам.

Сотні українців заблокували делегації російського посольства підхід до пам'ятника, вигукуючи "фашисти", повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Польщі.

Посол Сергій Андрєєв у супроводі представників російського посольства намагався пройти до пам'ятника, але йому перегородили дорогу активісти. Спочатку вони вели словесну перепалку, і в якийсь момент один з активістів облив посла і всіх росіян довкола нього рідиною червоного кольору.

Згодом на місце події прибули поліцейські, які відтіснили протестувальників від делегації посольства рф. росіяни розвернулися до своїх автомобілів, але на підході до них їх ще раз облили червоною рідиною, закидали червоними гвоздиками і зірвали прапорець росії з автомобіля посла.

Про цю акцію протесту розповіла журналістка та активістка Ірина Земляна.

Ми просто підійшли до посла впритул, розірвали на себе пакети зі штучною кров'ю, ця кров потрапила на посла та його поплічника. Вони з ганьбою та під крики "фашисти" просто поїхали. Ми не дали їм покласти квіти, - розповіла Ірина.

Нагадаємо, що "Відбій ядерної війни", — Арестович про виступ путіна на параді в москві.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Україна створила альянс з Великою Британією та Польщею (відео) Україна створила альянс з Великою Британією та Польщею (відео)
Сполучене Королівство Великої Британії і Північної Ірландії та Республіка Польща продовжуватимуть надавати Україні підтримку.
Loading...
Load next