Час грає на користь Україні, — фінський полковник поточну ситуацію у війні

Час грає на користь Україні, — фінський полковник поточну ситуацію у війні

Зараз відбувається переломний момент у російсько-українській війні, зокрема змінюється диспозиція сил. Про це в інтерв'ю Gazeta.ua сказав фінський полковник Петтері Каянмаа.

Спостерігаємо це протягом кількох тижнів. Якщо росії не вдасться зібрати та перегрупувати сили, вона неминуче програє. Поразка настане несподівано. Може обломитися і піти швидким темпом. Бо весь час росія втрачає сили, а Україна накопичує завдяки західній допомозі, яка стає дедалі більшою, — підкреслив полковник.

Він також наголосив на тому, що зараз світ бачить неспроможність росії отримати стратегічні перемоги на полях бою та початки переходу української армії в контрнаступ.

Військова допомога для України з усього світу надходить все більшим потоком. У близькому майбутньому ЗСУ будуть мати змогу ставати потужнішими, вести більш прицільний та сильний вогонь, що дозволить відвоювати території. Час грає на користь України. Ніхто не може точно сказати, яким чином і коли саме завершиться війна, але перевага зараз на вашому боці, - підсумував Петтері Каянмаа.

Вас також може зацікавити стаття: Інтерв'ю Володимира Зеленського і Олени Зеленської з нагоди третьої річниці з дня інавгурації Президента

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Loading...
Load next