"Спецоперації" від Лукашенка: самопроголошений президент розповів подробиці діянь білоруського КДБ в Україні

"Спецоперації" від Лукашенка: самопроголошений президент розповів подробиці діянь білоруського КДБ в Україні

Олександр Лукашенко розкрив подробиці "спецоперації", яку КДБ, нібито, провів на території України. Про це повідомляє БелТА.  

За його словами, співробітники комітету державної безпеки провели в Україні операцію зі звільнення кількох десятків білоруських громадян.

Явно не з власної волі виявилися заручниками, і не лише ситуації, а й окремих бажань найгірших людей в Україні. Коли почалася "спецоперація" рф, наші люди, кілька десятків, залишилися там, прямо скажемо, заручниками ситуації. І їх треба було повертати додому, в сім'ї, - сказав Лукашенко. 

Він також стверджує, що двох громадян Білорусі ще до проведення "операції", нібито, вбили українці. 

Я пам'ятаю, тоді сказав про те, що якщо нам не повернуть хлопців, то ми проведемо навіть гостру спецоперацію для звільнення наших хлопців. Комітету держбезпеки було доручено підготувати цей захід і звільнити наших людей. За вашою безпосередньою участю, під вашим керівництвом була здійснена ця операція без жодного пострілу. На мою думку, в Україні так і ніхто не розібрався, як це сталося, - сказав Лукашенко під час нагородження співробітників КДБ.     

Нагадаємо, що Верховна Рада звільнила омбудсмена Денісову.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Українці хочуть бачити вас своїм президентом": що говорив "Слуга народу" під час зустрічі з Лукашенком "Українці хочуть бачити вас своїм президентом": що говорив "Слуга народу" під час зустрічі з Лукашенком
Депутат від партії "Слуга народу" Євгеній Шевченко поїхав на зустріч з самопроголошеним президентом Олександром Лукашенко, яка відбулась у Палаці Незалежності в Мінську. Нардеп зазначив, що завжди мріяв про знайомство.
Депутата Шевченка, який їздив з візитом до Лукашенка виключили з партії "Слуга народу" Депутата Шевченка, який їздив з візитом до Лукашенка виключили з партії "Слуга народу"
Депутати від “Слуги народу” у Верховній Раді підтримали рішення, щодо виключення з фракції Євгенія Шевченка, який у квітні зустрічався з самопроголошеним президентом Білорусі - Олександром Лукашенком.
Loading...
Load next