"Гауляйтеру" з Чорнобаївки повідомили про підозру у колабораціонізмі (відео)

"Гауляйтеру" з Чорнобаївки повідомили про підозру у колабораціонізмі (відео)
Зраднику загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За матеріалами Служби безпеки України отримав підозру «гауляйтер» росіян на тимчасово окупованій території Чорнобаївської ОТГ Юрій Турульов – колишній керівник місцевої автостанції.

Про це пише ПравдаТУТ News із посиланням на повідомлення СБУ.

Як з'ясувалося, чоловік добровільно погодився на пропозицію окупантів очолити незаконний орган влади та обійняв посаду т.зв. «голови адміністрації Чорнобаївської територіальної громади Херсонської області».

«Гауляйтер» не просто є прихильником «русского мира», але й займається переслідуванням проукраїнськи налаштованих мешканців і незаконно розпоряджається комунальним майном, - повідомив речник СБУ Артем Дехтяренко.

Наразі йому оголошено про підозру за ч. 5 ст. 111-1 Кримінального кодексу України (колабораційна діяльність).

Зраднику загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, рф набирає найманців для формування ДРГ.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Арестович пояснив феномен Чорнобаївки Арестович пояснив феномен Чорнобаївки
Також Олексій розповів про плани ворожих військ.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України
Збройні сили Україні готові до швидкого реагування на ймовірні провокації Росії уздовж українсько-російського кордону та в зоні ООС.
Loading...
Load next