Українського депутата затримали в Молдові за запитом Білорусі: що відбулося

Українського депутата затримали в Молдові за запитом Білорусі: що відбулося

Позапартійного депутата Верховної Ради України Євгена Яковенка в Республіці Молдова затримала прикордонна поліція та доставила його до слідчого ізолятора.

Про це повідомляє видання Deschide.MD, передає ПравдаТУТ News.

За їхніми даними, причиною затримання стало те, що українського парламентаря було оголошено у розшук по лінії Інтерполу Білоруссю.

У бесіді з журналістами Deschide.MD голова бюро Інтерполу в Кишиневі Віорел Тентю підтвердив, що мінська влада звинувачує українського депутата у хабарництві та корупції та зареєструвала запит на його арешт та екстрадицію, - йдеться у виданні.

Зазначимо, що саме Яковенко боровся на виборах 2019 року проти людей українського олігарха та кума володимира путіна Віктора Медведчука. Після перемоги на виборах команда Медведчука звинуватила Яковенка у фальшуванні результатів виборів та підкупі виборців.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія поверне консула, однак натомість викликає тимчасово повіреного України Росія поверне консула, однак натомість викликає тимчасово повіреного України
МЗС Російської Федерації все ж таки поверне до України затриманого консула Олександра Сосонюка, однак натомість вимагає аби в країну приїхав тимчасово повірений у справах України.
Росія поверне в Україну затриманого працівниками ФСБ українського консула Росія поверне в Україну затриманого працівниками ФСБ українського консула
Затриманий в Санкт-Петербурзі український консул Олександр Сосонюк буде повернений до України. Адже посадовець перебуває під дипломатичним імунітетом і його не мають права заарештувати.
Російське ФСБ затримало  у Санкт-Петербурзі українського консула Російське ФСБ затримало у Санкт-Петербурзі українського консула
Російські працівники ФСБ, вчора затримали у Санкт-Петербурзі українського консула - Олександра Сосонюка. Його звинувачують у нібито отриманні інформації закритого характеру під час зустрічі з громадянином Росії.
Loading...
Load next