Ми працюємо над тим, щоб Україна отримала більше допомоги та якнайшвидше, – Ллойд Остін

Ми працюємо над тим, щоб Україна отримала більше допомоги та якнайшвидше, – Ллойд Остін

Сполучені Штати Америки працюють над тим, щоб Україна отримала більше військової допомоги у найкоротші терміни.

Про це заявив Міністр оборони США Ллойд Остін, повідомляє пресслужба Міністерства оборони України.

Під час візиту до Таїланду Міністр оборони США Ллойд Остін торкнувся теми наступної зустрічі Контактної групи з питань оборони України, під час якої будуть активізовані спільні зусилля на виконання пріоритетних вимог України щодо оборони її власної території.

Ми заслухаємо безпосередньо українських лідерів на чолі з Олексієм Резніковим та попрацюємо над тим, щоб активізувати наші спільні зусилля на виконання пріоритетних вимог України щодо оборони її власної території, – зауважив Ллойд Остін.

За його словами, продовжиться робота над тим, щоб Україна отримала допомогу в якомога більшому розмірі та якнайшвидше.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Українська делегація Міноборони прибула з робочим візитом до США (фото) Українська делегація Міноборони прибула з робочим візитом до США (фото)
У рамках відрядження делегації українського оборонного відомства заплановано низку заходів, серед яких, зокрема, зустріч з Міністром оборони США Ллойдом Остіном, перемовини у Державному департаменті США та Конгресі.
В Україну прибув сьомий літак із військовою допомогою США: доставили 85 тонн боєприпасів В Україну прибув сьомий літак із військовою допомогою США: доставили 85 тонн боєприпасів
Усього має бути45 рейсів військової допомоги від США.
Україна отримала партію військової допомоги зі США (відео) Україна отримала партію військової допомоги зі США (відео)
Міністерство оборони України повідомило про отримання військової допомоги від уряду Сполучених Штатів для українських збройних сил. Військова допомога включає боєприпаси, протитанкове і високоточне озброєння.
Loading...
Load next