Президент Франції заявив, що Україні доведеться домовлятися з росією (відео)

Президент Франції заявив, що Україні доведеться домовлятися з росією (відео)

Президент Франції Емманюель Макрон заявив, що президентові України та іншим її представникам доведеться вести переговори з росією про мир.

Це він сказав у промові перед французькими військовими в Румунії.

У якийсь момент нам доведеться домовлятися [...]. Президенту України Зеленському доведеться домовлятися з росією, а ми, європейці, будемо за цим столом [перемовин], — сказав Макрон.

Також лідер Франції не спростував і не підтвердив інформацію про намір їхати з візитом у Київ. Посольство Франції заперечує, що їхній дипломат підтвердив візит Макрона до України. ЗМІ писали, що до столиці України Макрон разом із канцлером Німеччини Олафом Шольцом і премʼєром Італії Маріо Драгі мають прибути 16 червня.

Нагадаємо, що "НАТО планує перевести Україну на озброєння Альянсу", — Столтенберг.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним
Під час телефонної розмови Байден пригрозив Путіну наслідками нападу на Україну.
Після бесіди з Путіним: Макрон сьогодні проведе телефонну розмову із Зеленським (оновлено) Після бесіди з Путіним: Макрон сьогодні проведе телефонну розмову із Зеленським (оновлено)
Напередодні Зеленський говорив з президентом США Джо Байденом.
У перемовинах Росії та України взято технічну паузу до завтра - Подоляк У перемовинах Росії та України взято технічну паузу до завтра - Подоляк
Протягом цього часу робочі підгрупи уточнять окремі визначення.
Loading...
Load next