"Прояв слабкості та лицемірства": Шмигаль прокоментував заклики деяких країн піти на переговори з рф

"Прояв слабкості та лицемірства": Шмигаль прокоментував заклики деяких країн піти на переговори з рф

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував заклики деяких країн послабити санкції проти росії та провести переговори з агресором володимиром путіним. За словами голови Кабміну, такі заклики є виявом слабкості та лицемірства.

Про це він розповів в інтерв'ю dpa.

За словами Шмигаля, ті заклики є не чим іншим, як проявом наївності, слабкості та лицемірства. Всі повинні чітко зрозуміти, що росія є загрозою для всієї Європи.

Існують не лише військові загрози, а й гібридна війна, наприклад, в енергетичному та продовольчому секторах, — сказав він.

Шмигаль уточнив, що єдиний спосіб вирішення цієї ситуації - це боротися проти агресії росії разом.

При цьому він додав, що фінансова підтримка України, постачання зброї та санкції проти росії повинні лише посилюватись.

Нагадаємо, раніше Шмигаль заявив, що до кінця 2024 року Україна планує повністю бути готовою до вступу до ЄС.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Буде багато загиблих російських солдатів": Кулеба застеріг Путіна щодо ймовірного наступу на Україну "Буде багато загиблих російських солдатів": Кулеба застеріг Путіна щодо ймовірного наступу на Україну
Міністр закордонних справ України запевнив, що не очікує, що сили НАТО воюватимуть проти Росії разом з українськими військами.
"Найжорсткіші санкції" проти Росії: МЗС Британії підпише законопроект "Найжорсткіші санкції" проти Росії: МЗС Британії підпише законопроект
Своєю чергою Кулеба зазначив, що твердження РФ про те, що конфлікт на Донбасі є "внутрішнім конфліктом в Україні" — абсурд та маніпуляція.
Loading...
Load next