"Я шокований. Ізраїль нам нічого не дав", - Зеленський

"Я шокований. Ізраїль нам нічого не дав", - Зеленський

Президент Володимир Зеленський заявив, що шокований відсутністю допомоги Україні від Ізраїлю з початку повномасштабного вторгнення росії. Заявив Зеленський в інтерв'ю Ouest-France.

Я шокований. Не розумію. Ізраїль нам нічого не дав, нічого, нуль... Я розумію, що вони повинні захищати свою землю, але я отримав інформацію про те, що Ізраїль експортує своє озброєння в інші країни.

Я констатую факти: були дискусії з керівництвом Ізраїлю, і це не допомогло Україні. Чому б не дати нам протиповітряну оборону?

 Зеленський наголосив, що не звинувачує лідерів країни, а просто констатує факт.

Президент також заявив про вплив росії на Ізраїль.

Можна помітити вплив росії на Ізраїль. Я розглядаю Ізраїль як незалежну державу, – додав він.

Водночас Зеленський переконаний, що громадянське суспільство в Ізраїлі все ж підтримує Україну.

Нагадаємо, що російсько - українська війна: наші підрозділи протиповітряної оборони знищили два БпЛА окупантів (відео).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Ми будемо разом робити все, щоб Україна була вільною і незалежною": Олексій Рєзніков відвідав Миколаївську область (фото) "Ми будемо разом робити все, щоб Україна була вільною і незалежною": Олексій Рєзніков відвідав Миколаївську область (фото)
Під час робочої поїздки до Миколаївської області Олексій Резніков назвав українських морпіхів мотивованими професіоналами своєї справи.
Україна отримала партію військової допомоги зі США (відео) Україна отримала партію військової допомоги зі США (відео)
Міністерство оборони України повідомило про отримання військової допомоги від уряду Сполучених Штатів для українських збройних сил. Військова допомога включає боєприпаси, протитанкове і високоточне озброєння.
Якщо Росія наважиться на повномасштабну військову операцію проти України, то будуть наслідки, — Кулеба Якщо Росія наважиться на повномасштабну військову операцію проти України, то будуть наслідки, — Кулеба
Франція та Німеччина обіцяють демотивувати Російську Федерацію від повномасштабної війни проти України.
Loading...
Load next