Зеленський обговорив з Дудою зміцнення оборони України

Зеленський обговорив з Дудою зміцнення оборони України

Президент України Володимир Зеленський обговорив із президентом Польщі Анджеєм Дудою зміцнення обороноздатності України. Про це глава держави написав у Twitter.

Скоординували кроки з президентом Польщі Анджеєм Дудою. Працюватимемо над консолідацією міжнародної підтримки, зміцненням обороноздатності України, відновленням зруйнованого, а також посиленням ізоляції росії, – повідомив Зеленський.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Кадрові зміни в ЗСУ: Зеленський звільнив начальника Генштабу та командувачів ООС і ДШВ Кадрові зміни в ЗСУ: Зеленський звільнив начальника Генштабу та командувачів ООС і ДШВ
Володимир Зеленський продовжує звільняти очільників оборонних структур. Цього разу президент провів кадрові зміни в структурі української армії.
Зеленський ввів в дію рішення РНБО про збільшення витрат на оборону та безпеку України Зеленський ввів в дію рішення РНБО про збільшення витрат на оборону та безпеку України
Президент Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради нацбезпеки і оборони від 14 травня 2021 року, що передбачає збільшення видатків на безпеку та оборону України.
Зеленський підписав декларацію із президентом Польщі щодо наближення України до вступу в ЄС Зеленський підписав декларацію із президентом Польщі щодо наближення України до вступу в ЄС
Учора, під час робочого візиту до Польщі президент України Володимир Зеленський і польський президент Анджей Дуда підписали спільну двосторонню Декларацію про європейську перспективу України, яка є важливим кроком для вступу України до складу ЄС.
Loading...
Load next