Посольство Єгипту закликало своїх громадян покинути Україну

Посольство Єгипту закликало своїх громадян покинути Україну

Посольство Єгипту закликало своїх громадян якнайшвидше покинути Україну. Про це повідомляє Egypt Today.

Посольство закликало членів єгипетської громади покинути Україну доступними наземними шляхами і сусідніми країнами. Посольство закликало єгипетських громадян проявляти максимальну обережність під час від'їзду та не перебувати в небезпечних зонах або поблизу них, – ідеться у повідомленні.

Єгиптян, які відмовляться виїжджати з України, закликали оновити свої дані в посольстві, щоб вони могли отримувати інформацію про події в країні.

Нагадаємо, що біля посольства рф в Варшаві з’явилася Алея жертв російської агресії.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму
Кабінет міністрів на засіданні 29 вересня затвердив Стратегію деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та Севастополя. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ
МЗС РФ висилає з Росії консула України Сергія Дірезу. Він брав активну участь у захисті громадян України, відвідував суди і СІЗО, де незаконно тримають українських політв'язнів.
Loading...
Load next