Глави МЗС України та Естонії поговорили про "трибунал для Путіна" й посилення української ППО

Глави МЗС України та Естонії поговорили про "трибунал для Путіна" й посилення української ППО

Міністри закордонних справ України та Естонії Дмитро Кулеба й Урмас Рейнсалу в неділю здійснили телефонний дзвінок, де обговорили питання обороноздатності української сторони й покарань за воєнні злочини. Про це Кулеба написав у Twitter.

У телефонній розмові Урмас Рейнсалу і я привітали підтримку Радою ЄС необхідності притягти Росію до відповідальності за злочин агресії проти України. Обговорили наступні кроки на шляху відповідного спеціального трибуналу. Скоординували зусилля із заклику до партнерів направити більше систем ППО до України, – йдеться у твіті.

 Нагадаємо, що Іран засудив звернення країн Європи до ООН розслідувати походження дронів-камікадзе, якими росія атакує Україну.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Буде багато загиблих російських солдатів": Кулеба застеріг Путіна щодо ймовірного наступу на Україну "Буде багато загиблих російських солдатів": Кулеба застеріг Путіна щодо ймовірного наступу на Україну
Міністр закордонних справ України запевнив, що не очікує, що сили НАТО воюватимуть проти Росії разом з українськими військами.
Кулеба заявив, що Україна вітає пропозицію президента Туреччини стати посередником у переговорах Зеленського та Путіна Кулеба заявив, що Україна вітає пропозицію президента Туреччини стати посередником у переговорах Зеленського та Путіна
20 січня Ердоган заявив, що Анкара хоче організувати зустріч президентів України та РФ, оскільки їхні відносини «засмучують Туреччину».
Loading...
Load next