"Я не думав, що ми можемо стільки витримати", - Зеленський

"Я не думав, що ми можемо стільки витримати", - Зеленський

Президент Володимир Зеленський в інтерв’ю чеському телебаченню заявив, що не думав про те, що Україна може стільки витримати у боротьбі з російською агресією, та приємно здивований стійкістю українського народу. Відео інтерв'ю поширив Telegram-канал Офісу Президента.

Я не думав, що ми можемо стільки витримати. І мало того, ще і з таким піднесеним настроєм. Тобто, ми не жаліємось. Нас не можна жаліти. Ми не йдемо через цю війну і цю трагедію. Ми біжимо. Я здивований, що українські люди на це спроможні. Тому що, поки немає війни – ти можеш навчатись у військовій академії, або не навчатись, ти можеш бути цивільним, енергетиком, вчителем або таксистом. І коли прийшла війна – всі стають військовими. Тому що хтось в окопі, хтось їде, хтось стає волонтером, хтось на міжнародній арені – але це все фронт, – заявив Президент.

Зеленський зазначив, що приємно здивований українською нацією. За його словами ті, хто виїхав з країни, зараз бажають повернутися додому.

Мене завжди надихали наші люди. Мені не всі вірили. Коли ти виїжджаєш десь за кордон – там прекрасні міста, прекрасні вулиці, люди. І я завжди хотів повернутись додому. І зараз люди, які поїхали, раніше казали, що в Україні їм щось не подобається. Я думаю, що в кожній державі громадянам щось не подобається. Але коли почалася війна і люди виїхали - вони зрозуміли, яка наша держава прекрасна, – додав він.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Чому Україна неодмінно переможе: інтерв'ю Володимира Зеленського (відео) Чому Україна неодмінно переможе: інтерв'ю Володимира Зеленського (відео)
За словами Глави держави, якщо світ втомиться від цієї війни, то програє, і програє демократія.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Loading...
Load next