"Рамштайн-7": сьогодні збереться контактна групи з питань оборони України

"Рамштайн-7": сьогодні збереться контактна групи з питань оборони України

Очільник Пентагону Ллойд Остін проведе сьому зустріч міністрів оборони Контактної групи з питань оборони України, або, як його називають, засідання у форматі "Рамштайн", у віртуальному форматі, анонсували раніше у Пентагоні. Міністр оборони України Олексій Резніков у Twitter зазначив напередодні, що засідання відбудеться 16 листопада.

Напередодні міністр оборони Олексій Резніков зазначав, що Україна потребує додаткової підтримки партнерів.

З його слів, нам потрібно посилити українську протиповітряну та протиракетну оборону:

  • Збільшити кількість IRIS-T та NASAMS.
  • Отримати HAWK і Crotale в достатній кількості.
  • Прийняти та виконати рішення по SAMP-Т.
  • Отримати розвідувальні та бойові БПЛА + захист від безпілотників.

Як зауважив міністр, наші бійці захищають фронт, але потрібна додаткова підтримка. Нам потрібно:

  • Збільшити кількість артилерії;
  • Забезпечити стабільне постачання боєприпасів;
  • Сформувати та ввести боєздатні резерви.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові відбулась зустріч голів МЗС України і Туреччини: обговорили стратегічні питання (відео) У Львові відбулась зустріч голів МЗС України і Туреччини: обговорили стратегічні питання (відео)
Глави МЗС України та Туреччини обговорили чимало важливого: Від питань безпеки у Чорному морі – до торгівлі та зміцнення туристичної галузі обох країн.
Міністерства, Пентагон, NASA та Світовий банк: перший день візиту Зеленського у США Міністерства, Пентагон, NASA та Світовий банк: перший день візиту Зеленського у США
Окрім зустрічі з очільником Білого дому, Зеленський завітає до Вашингтона, Чикаго та Сан-Франциско. Зокрема, у Чикаго український президент зустрінеться з українською діаспорою.
У Пентагоні відреагували на відведення російських військ від кордонів України У Пентагоні відреагували на відведення російських військ від кордонів України
У Міністерстві оборони США вважають, що наразі ще рано вважати, що Росія повністю відведе свої війська від українсько-російських кордонів, а також передчасно судити про щирість російських намірів, поки не були продемонстровані реальні кроки.
Loading...
Load next