Індія погодилася підтримати енергетичний сектор України

Індія погодилася підтримати енергетичний сектор України

Міністр енергетики Герман Галущенко зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Індії в Україні Харшем Кумаром Джейном. Повідомляє пресслужба Міністерства енергетики.

Відомо, що Галущенко розповів індійській стороні про серйозні руйнування енергетичної інфраструктури в Україні внаслідок масованих обстрілів російських окупантів. Крім того, він поінформував посла про вимушені обмеження енергопостачання для мільйонів споживачів. Також український міністр підкреслив, що енергетичні компанії докладають великих зусиль, щоб відновити електропостачання.

До зими залишилися лічені дні, і нам необхідно якомога швидше відновити ланцюги постачання електроенергії. Слово «терміново» занадто слабке, щоб описати наскільки невідкладно ми повинні це зробити, – підкресли Галущенко.

За підсумками переговорів, Індія погодилася надати підтримку енергетичному сектору України. Посол запевнив, що його країна готова допомагати.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У США повідомляють, що Україна заздалегідь знала про деталі угоди "Північного потоку-2" У США повідомляють, що Україна заздалегідь знала про деталі угоди "Північного потоку-2"
Сполучені Штати заявляють, що провели більше десятка консультацій з українським урядом, де всі чітко ознайомилися з деталями угоди задовго до її укладання.
Вітренка призначили главою "Нафтогазу", а Бойко очолив Міненерго Вітренка призначили главою "Нафтогазу", а Бойко очолив Міненерго
Сьогодні, 28 квітня, Кабінет Міністрів призначив Юрія Вітренка головою правління НАК «Нафтогаз України». Окрім того, тимчасовим виконувачем обов’язків Міністра енергетики став Юрій Бойко.
Роснєфть знову залишить Україну без поставок дизеля Роснєфть знову залишить Україну без поставок дизеля
У травні Україна може зіткнутися з дефіцитом дизпалива в розмірі 270 000 тонн. Причина — відсутність експорту Роснєфти і запланований ремонт на Мозирському НПЗ в Білорусі.
Loading...
Load next