Представники МАГАТЕ прибули на всі АЕС України (відео)

Представники МАГАТЕ прибули на всі АЕС України (відео)

Генеральний директор МАГАТЕ Рафаель Гроссі повідомив, що представники організації прибули на всі АЕС України. Відео з відповідними заявами він виклав у себе в Twitter.

Нещодавно Україна закликала МАГАТЕ забезпечити підтримку та допомогу на місцях – на Рівненській, Хмельницькій, Південноукраїнській, а також Чорнобильській АЕС, як це було із Запорізькою АЕС. Ця підтримка розпочалася. Ми маємо зробити все, щоб запобігти ядерному інциденту на всіх українських АЕС, – повідомив Гроссі.

Генеральний директор МАГАТЕ нагадав, що експерти організації з вересня цього року перебувають на Запорізькій АЕС. Він переконаний, що вже видно прогрес у створенні зони фізичної та ядерної безпеки навколо цієї станції.

Але у той час, коли світ сфокусований на небезпечній ситуації на Запорізькій АЕС, найбільшій атомній електростанції Європи, ми не повинні забувати про інші ядерні об'єкти країни, - Гроссі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Ситуація на захоплених українських АЕС суперечить принципу ядерної безпеки, вважають у МАГАТЕ Ситуація на захоплених українських АЕС суперечить принципу ядерної безпеки, вважають у МАГАТЕ
4 березня військовими силами Російської Федерації здійснено обстріл майданчика Запорізької АЕС.
Голова МАГАТЕ прибув на Южно-Українську АЕС (відео) Голова МАГАТЕ прибув на Южно-Українську АЕС (відео)
Присутність МАГАТЕ допоможе запобігти небезпеці ядерної аварії.
Loading...
Load next