Польща допомагатиме Україні пережити зиму - Моравецький

Польща допомагатиме Україні пережити зиму - Моравецький

 Польща буде допомагати Україні пережити зиму. Про це заявив прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький під час брифінгу в Києві та додав, що "або Україна переможе у війні, або вся Європа згине".

У цій війні, яку розв'язала росія проти України може бути лише один результат – або Україна переможе, або вся Європа згине, - сказав Моравецький.

Він зазначив, що Європа дуже пізно побачила ту загрозу, яку становить росія Україні.

Тому нам не треба зараз баритися із тією допомогою, яку ми мусимо надати Україні. Польща допомагає Україні не лише з оборонними зусиллями чи військовими (зусиллями - ред.), вона також допомагає в гуманітарній царині, тому що наближається зима, й ми всі знаємо, що це означає, пережити зиму в дуже важких умовах без допомоги. Ми будемо допомагати й у цьому, - повідомив Моравецький.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"За даними розвідки, російські війська не готові до атаки", – ексглава МЗС Польщі "За даними розвідки, російські війська не готові до атаки", – ексглава МЗС Польщі
РФ недостатньо, щоби зайняти всю Україну.
Голова МЗС Туреччини зустрівся з Кулебою у Львові та пообіцяв продовжити зусилля для припинення війни в Україні Голова МЗС Туреччини зустрівся з Кулебою у Львові та пообіцяв продовжити зусилля для припинення війни в Україні
Міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу зустрівся з головою МЗС України Дмитром Кулебою у Львові
Loading...
Load next