Зеленський запросив Маска до України

Зеленський запросив Маска до України

Президент Володимир Зеленський по відеозв'язку на саміті "The New York Times DealBook Summit", запросив засновника компанії SpaceX та очільника Twitter Ілона Маска відвідати Україну. Пише "The New York Times".

Якщо ви хочете зрозуміти, що росія зробила тут, приїжджайте в Україну, і ви побачите це на власні очі. Після цього ви скажете нам, як закінчити цю війну, хто її розпочав і коли ми зможемо її закінчити, - сказав Зеленський.

Під час інтерв'ю з Ендрю Россом Соркіним відеозв'язок обірвався, а коли він відновився, Соркін пожартував, що Маск міг якось обірвати зв'язок.

Я вас чую, - сказав Зеленський. Найголовніше, щоб пан Маск нас почув, - додав він.

Нагадаємо, що у МЗС повідомили подробиці щодо вибуху в посольстві України у Мадриді.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України
Лідери трьох держав звернулись до Російської Федерації із закликом відвести війська від кордону з Україною. Це політики повідомили за сьогоднішніми підсумками переговорів у Парижі.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
Loading...
Load next