Деякі союзники бояться, що через спробу деокупувати Крим путін застосує ядерну зброю – Зеленський

Деякі союзники бояться, що через спробу деокупувати Крим путін застосує ядерну зброю – Зеленський

Деякі союзники бояться, що спроба України повернути окупований росією Крим може призвести до небезпечної ескалації з боку російського диктатора володимира путіна, навіть із використанням ядерної зброї. Про це президент Володимир Зеленський сказав в інтерв’ю Financial Times.

Зеленський заявив, що успіх контрнаступу України залежатиме від кількості сучасної зброї, яку готові надати її прихильники, зокрема США. Проте інтереси Києва та Заходу можуть розійтися. Він зазначив, що смерть, руйнування та гнів через вожнні злочини росії загартували українську громадську думку проти компромісів з москвою.

Деякі союзники побоюються, що спроба України повернути Крим може призвести до небезпечної ескалації путіним, можливо, за допомогою ядерної зброї. Вже лунають слабкі заклики до переговорів з росією. Заклики, які відхиляються. Світ – не лікар із великим досвідом, не лікар путіна, і путін — не пацієнт цього світу, – сказав президент.

Зеленський зазначив, що напередодні вторгнення рф він неодноразово намагався дотелефонуватися до володимира путіна, щоб попередити про велику помилку, яку той зробить, якщо нападе на Україну.

Нагадаємо, що на росії вибух на одному аеродромі, а на іншому – впав безпілотник (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України
Лідери трьох держав звернулись до Російської Федерації із закликом відвести війська від кордону з Україною. Це політики повідомили за сьогоднішніми підсумками переговорів у Парижі.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
Loading...
Load next