Ердоган анонсував нові переговори з путіним та Зеленським

Ердоган анонсував нові переговори з путіним та Зеленським

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган повідомив, що у неділю, 11 грудня, проведе переговори з президентом рф володимиром путіним на тему зернового коридору, а також, що заплановано розмову з Президентом України Володимиром Зеленським. Повідомляє Anadolu.

Щоб вирішити цю кризу, я матиму переговори із паном путіним у неділю. Також у мене будуть переговори із паном Зеленським, - сказав Ердоган.

Ердоган зазначив також, що "рішуче захищаючи територіальну цілісність України, ми також виступали проти розпалювання вогню в регіоні ірраціональною політикою щодо росії".

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Велика Британія активізує дипломатичні заходи та посилить стримування для уникнення кровопролиття в Європі", - Джонсон "Велика Британія активізує дипломатичні заходи та посилить стримування для уникнення кровопролиття в Європі", - Джонсон
Прем'єр, повідомив про план Великої Британії по збільшенню чисельності британських військових у НАТО.
"Ми за мир у регіоні": Ердоган офіційно заявив, що Туреччина готова стати посередником між Україною та Росією "Ми за мир у регіоні": Ердоган офіційно заявив, що Туреччина готова стати посередником між Україною та Росією
За словами турецького лідера, для цього Анкара налагодила контакти і з українською стороною, і з президентом РФ Володимиром Путіним.
Путін шантажував Туреччину через підтримку України Путін шантажував Туреччину через підтримку України
Президент Туреччини сказав президенту України Володимиру Зеленському під час квітневої зустрічі в Туреччині, що президент Росії Володимир Путін пригрозив продовжити заборону на польоти, якщо Туреччина не відмовиться від своїх продажів безпілотних літальних апаратів і підтримки України.
Loading...
Load next