Ніхто більше не робитиме українське чужим у Лаврі, - Зеленський (відео)

Ніхто більше не робитиме українське чужим у Лаврі, - Зеленський (відео)

Президент Володимир Зеленський назвав 7 січня історичним днем для духовної незалежності України й наголосив, що у Києво-Печерській Лаврі ніхто більше не робитиме українське чужим. Сказав він у вечірньому зверненні.

Ще раз вітаю з Різдвом Христовим усіх, хто святкує сьогодні, у цей день, який уже став історичним для України, для духовної незалежності нашого народу.

Я був радий сьогодні бачити, скільки людей, скільки наших воїнів прийшли на службу Божу у храм Києво-Печерської Лаври – у те святе місце, яке є одним із витоків української культурної традиції.

Дуже важливо, що у Лаврі сьогодні прозвучала і ще звучатиме щира молитва за Україну. І що ніхто більше не буде робити українське чужим у Лаврі.

Зеленський наголосив, що українська незалежність має бути "міцною в усіх її елементах" і буде такою назавжди. 

Ми з вами це забезпечуємо. І дуже важливо берегти й надалі такий настрій, який відчувався сьогодні. Настрій радості від посилення України й від здобуття історичної справедливості, - додав президент.

Нагадаємо, що США запровадили санкції проти причетних в Ірані до розробки дронів та балістичних ракет.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Тупицький не з'явився до суду, бо боїться за своє життя
Суддя Конституційного суду України, Олександр Тупицький, не з'явився до суду де йому мали обрати запобіжний захід.
Українці більше довіряють Зеленському
Водночас за результатами рейтингу, у березні зросла підтримка одного з його найближчих суперників. Опитування проводилося методом телефонних інтерв’ю.
Loading...
Load next