Пакистан надішле Україні 159 контейнерів з боєприпасами — Economic Times

Пакистан надішле Україні 159 контейнерів з боєприпасами — Economic Times

Цього місяця Пакистан планує відправити в Україну 159 контейнерів з боєприпасами. Повідомляє Economic Times.

Пакистанська судноплавна та брокерська фірма Project Shipping планує відправити 159 контейнерів боєприпасів, призначених для України, з порту Карачі до порту Гданськ у Польщі у другій половині січня.

Контейнери міститимуть 155-мм снаряди, метальні заряди M4A2, капсулі M82 та підривники PDM. Країна натомість розраховує отримати від України допомогу в модернізації гелікоптерів Мі-17 та ремонті танків T-80УД.

Раніше Пакистан відігравав вирішальну роль у передачі зброї від імені Великобританії Україні. Оборонні фірми, розташовані в деяких східноєвропейських державах, що межують з Україною, також стали воротами для передачі військової техніки Пакистану.

Нагадаємо, що Віктора Медведчука, Тараса Козака, Андрія Деркача та Рената Кузьміна позбавили громадянства України.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Вручили підозру: Семенченка підозрюють в обстрілі телеканалу "112 Україна" Вручили підозру: Семенченка підозрюють в обстрілі телеканалу "112 Україна"
Правоохоронці Служби безпеки України сьогодні, 14 травня, повідомили про підозру колишньому нардепу Семену Семенченку, якого цього разу звинувачують в обстрілі телеканалу "112 Україна" у липні 2019 року.
Держсекретар Блінкен під час візиту в Україну торкнеться теми постачання американської зброї Держсекретар Блінкен під час візиту в Україну торкнеться теми постачання американської зброї
Державний секретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен, ймовірно, зачепить тему поставки американської зброї під час свого візиту в Україну.
Loading...
Load next