Погана координація між СБУ і ГУР: Подоляк назвав причину вбивства Кірєєва

Погана координація між СБУ і ГУР: Подоляк назвав причину вбивства Кірєєва

Член переговорного процесу з росією радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що вбивство одного із консультантів делегації України Дениса Кірєєва, якого СБУ звинуватила нібито у держзраді, було пов'язане із поганою координацією українських спецслужб на початку війни. Сказав Подоляк в інтерв'ю латвійському Delfi.

Він мав стосунок до головного управління розвідки, а його вбивство було пов'язане з тим, що не було єдиної координації між силовими структурами.

Були певні претензії до нього з одного боку, з іншого не встигли ці претензії врегулювати в діалоговому форматі, це не пов'язано з роботою делегації і з переговорним процесом. Він не був агентом росії.

За словами Подоляка, рф потім спробувала виставити Кірєєва своїм агентом, проте він не був пов'язаний з ворогом. В пресслужбі СБУ наразі повідомили, що не можуть коментувати вбивства Кірєєва, тому що провадження веде ДБР.

Нагадаємо, що застрелений СБУ учасник переговорів попередив Буданова про плани Путіна взяти Київ - The Wall Street Journal.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next