Британія може поставити Україні винищувачі – The Telegraph

Британія може поставити Україні винищувачі – The Telegraph

Сполучене Королівство не відкидає передачу Україні винищувачів у разі відходу російських військ. Про це повідомляють джерела The Telegraph. Газета не уточнює, про виведення військ на які позиції йдеться.

На сьогодні передача Києву бойових літаків не є пріоритетним завданням британського військового керівництва.

Проте, як зазначають джерела The Telegraph, це може статися у тому випадку, якщо вже після виведення російських військ за межі України буде потреба патрулювати її повітряний простір.

Один із співрозмовників The Telegraph, коментуючи питання постачання винищувачів, сказав: “Ніколи не кажи ніколи”. Інше джерело відзначило, що це питання зараз “не в пріоритеті”.

Видання стверджує, що низка людей, які перебувають у керівництві британської армії, говорять про недостатній внесок британських військово-повітряних та військово-морських сил на підтримку ЗСУ.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
1,7 мільярда фунтів стерлінгів на розбудову ВМС: Велика Британія та Україна уклали угоду 1,7 мільярда фунтів стерлінгів на розбудову ВМС: Велика Британія та Україна уклали угоду
Домовленість, яку підписав посол України у Великій Британії Вадим Пристайко, означають, що наша країна покриє першочергові потреби ВМС, які мають бути готовими до стримування агресії Росії з боку Чорного та Азовського морів.
Loading...
Load next