Данілов назвав два напрямки, де російські війська можуть піти в наступ

Данілов назвав два напрямки, де російські війська можуть піти в наступ

Під час наступного запланованого наступу російські окупаційні війська можуть піти на північному сході від Харкова чи на південь від Запоріжжя. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов в інтерв'ю Reuters.

За словами Данілова, окупанти, як і раніше, намагаються вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей. Однак під час запланованого наступу армія росії може завдати удару в інших регіонах.

Українські війська готові до того, що кремль готується завдати нового удару. При цьому Данілов вважає, що під атакою можуть опинитися певні райони Харківщини та Запоріжжя.

Спроби наступу або на Харківському, або на Запорізькому напрямку, звичайно, будуть зроблені. Наскільки вони будуть успішними, залежатиме від нас, – зазначив Данілов.

Водночас інші високопоставлені українські офіційні особи, зокрема Президент Володимир Зеленський, також заявили, що москва спробує провести ще один великий наступ. Для цього агресор має намір задіяти мобілізованих росіян.

Данілов пояснив, що диктатор володимир путін затіяв новий наступ саме в цей період, щоб показати своїм громадянам хоч якісь результати у річницю повномасштабного вторгнення в Україну.

Їм потрібно щось показати перед своїм народом, і вони мають бажання зробити щось велике, як вони це бачать, до цієї дати, – сказав Данілов.

Нагадаємо, що Зеленський підписав указ про допомогу постраждалій від землетрусу Туреччині.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Ексрадник Путіна повідомив, коли Росія може почати новий наступ на Україну Ексрадник Путіна повідомив, коли Росія може почати новий наступ на Україну
Андрій Ілларіонов, колишній радник російського президента Володимира Путіна попередив, що РФ вже після липня 2021 року може почати нове вторгнення до України. Однак цього разу вже з півдня.
"Ознак наступу ми не бачимо" - Шмигаль про можливість нападу Росії "Ознак наступу ми не бачимо" - Шмигаль про можливість нападу Росії
Денис Шмигаль заявив, що міграційну кризу ми розцінюємо як гібридну атаку Росії, але ознак її наступу не бачимо.
Росія відреагувала на заяву The Washington Post про можливий наступ на Україну Росія відреагувала на заяву The Washington Post про можливий наступ на Україну
У МЗС Росії наголосили, що "США проводять спецоперацію із нагнітання обстановки навколо України з перекладанням відповідальності на Росію».
Loading...
Load next