Зеленський виступить у Гаазі

Зеленський виступить у Гаазі

Президент України Володимир Зеленський виступить сьогодні у Гаазі з промовою “Немає миру без справедливості для України”.

Як повідомляє місцеве видання rtlnieuws, сьогодні у Зеленського запланована зустріч з прем'єр-міністром Марком Рютте, повідомляють інсайдери інформаційному агентству ANP.

Зокрема, Зеленський говоритиме про воєнні злочини росії, а також про справедливість для України.

Міністр закордонних справ Нідерландів Вопке Гукстра теж матиме слово.

Візит Президента України відбувається в особливий день для Нідерландів, де щороку 4 травня о 20:00 двохвилинним мовчанням вшановують громадян і солдатів, які загинули під час війни та мирних місій після Другої світової війни.

Нідерландські ЗМІ повідомляють, що Зеленський прибув у країну напередодні ввечері. З міркувань безпеки інформація про його візит не розголошувалася.

3 травня Президент України здійснив візит до Фінляндії.

Нагадаємо, Росія інсценізувала «атаку» на Кремль - ISW

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Арешт владіміра путіна: Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав ордер Арешт владіміра путіна: Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав ордер
Реакція з боліт не забарилась.
МЗС Нідерландів закликає до створення спеціального трибуналу для воєнних злочинів, скоєних в Україні (відео) МЗС Нідерландів закликає до створення спеціального трибуналу для воєнних злочинів, скоєних в Україні (відео)
Про це заговорили на конференції у Гаазі, до якої віртуально також долучився президент Зеленський.
Loading...
Load next