Уряд ініціював створення посад заступників із відновлення при ОВА та міністерствах

Уряд ініціював створення посад заступників із відновлення при ОВА та міністерствах

Уведення посад заступників із відновлення в низці міністерств та областях дасть змогу якісно підійти до планування проєктів і програм відбудови.

Про це повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду.

Ухвалюємо рішення про створення у 8 міністерствах та 12 регіонах посади заступників із відновлення. Наявність такої посади дасть змогу якісно підійти до планування проектів і програм відбудови, - сказав Шмигаль.

Як повідомив постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук, уряд підтримав пропозицію Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури про утворення в регіонах посади заступника міністра або заступника голови ОВА, які займатимуться питаннями відновлення інфраструктури.

Погоджено пропозицію щодо необхідності введення посади заступника міністра або заступника голови обласної державної адміністрації, до компетенції яких належать питання відновлення регіонів, територій та інфраструктури, чи покладення відповідних повноважень на іншого заступника в окремих міністерствах та обласних державних адміністраціях, - зазначив він.

За словами Мельничука, введення посад заступника міністра, до компетенції якого належать питання відновлення регіонів, територій та інфраструктури, та заступника голови обласної державної адміністрації, до компетенції якого належать питання відновлення регіону, територій та інфраструктури, здійснюється в межах установленої граничної чисельності працівників, фонду оплати праці та видатків на утримання відповідного органу.

Нагадаємо, Марчела Чолаку призначено новим прем'єр-міністром Румунії

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next