Рада проолосувала за відставку Ткаченка з посади міністра культури та інформполітики

Рада проолосувала за відставку Ткаченка з посади міністра культури та інформполітики

Верховна Рада ухвалила постанову про звільнення з посади міністра культури та інформполітики Олександра Ткаченка.

Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк.

Парламент підтримав відставку з посади міністра культури та інформаційної політики Ткаченка Олександра. “За” – 321, – написав Железняк у телеграмі.

За його даними, питання призначення нового міністра культури сьогодні не стоїть у порядку денному, “і скоріш за все, не буде на цьому тижні”.

Раніше Ткаченко після хвилі критики подав заяву на звільнення за власним бажанням. Відтак колишній керівник медіагрупи “1+1” обіймав посаду міністра культури з 4 червня 2020 року до 27 липня 2023-го.

Нагадаємо, Через негоду без світла - 260 тисяч споживачів у понад 700 населених пунктах

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Відставка Степанова: ексголова МОЗ заявив, що його звільнили за "вибивання грошей на медицину" Відставка Степанова: ексголова МОЗ заявив, що його звільнили за "вибивання грошей на медицину"
Учора, 18 травня, нардепи підтримали подання щодо звільнення Степанова з очільника Міністерства охорони здоров'я - "за" проголосувало 292 депутати.
Відставка Степанова: в Офісі президента назвали основні причини звільнення очільника МОЗ Відставка Степанова: в Офісі президента назвали основні причини звільнення очільника МОЗ
Основними причинами відставки Степанова є провал кампанії з вакцинації від Covid-19 і пильну увагу до міністра з боку НАБУ.
Нардепи зібрали голоси за відставку Степанова Нардепи зібрали голоси за відставку Степанова
Народні депутати зібрали підписи про позачергове засідання Верховної Ради, де розглянуть питання звільнення Максима Степанова з посади міністра охорони здоров'я.
Loading...
Load next