Зеленський анонсував нові оборонні пакети від партнерів (ВІДЕО)

Зеленський анонсував нові оборонні пакети від партнерів (ВІДЕО)

Україна активно формує зміст нових оборонних пакетів від партнерів та розраховує на результат найближчим часом.

Про це Володимир Зеленський сказав у зверненні до співвітчизників.

Почав цей день із селекторної наради з військовими, розвідкою, урядовцями. Ситуація на передовій. Оборона позицій, просування вперед – наші наступальні дії. Забезпечення воїнів. Активно формуємо зміст нових оборонних пакетів від партнерів. Будуть новини, - наголосив він.

Глава держави особливо відзначив співпрацю нашої країни з Німеччиною. За його словами, крок за кроком виконуються домовленості з канцлером Шольцом.

Дві нові пускові установки IRIS-Т доставлені в Україну. Це потужна й дуже потрібна система ППО. Дякую, Німеччино, за допомогу в захисті від російського терору, - сказав Президент.

Нагадаємо, Литва проведе військові навчання на кордоні з білоруссю

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України
Лідери трьох держав звернулись до Російської Федерації із закликом відвести війська від кордону з Україною. Це політики повідомили за сьогоднішніми підсумками переговорів у Парижі.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Loading...
Load next