Зеленський привітав українців з Днем Незалежності

Зеленський привітав українців з Днем Незалежності

Президент Володимир Зеленський привітав українців із Днем Незалежності та зазначив, що кожен громадянин України сьогодні бореться.

Про це йдеться в оприлюдненому відеопривітанні Зеленського.

Сьогодні ми відзначаємо 32-гу річницю нашої незалежності – незалежності України. Свято вільних людей. Свято сильних людей. Свято гідних. Свято рівних. Українців та українок. Усіх в усій нашій державі. Це цінність для кожного з нас, і за це ми боремось. І в цій боротьбі важливий кожен, бо ця боротьба – за те, що важливо кожному. Це – незалежна Україна.

Із Днем Незалежності, Україно!

Слава Україні!

Нагадаємо, Україна святкує День Незалежності!

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський потролив Януковича у своїй промові до Дня Незалежності (відео) Зеленський потролив Януковича у своїй промові до Дня Незалежності (відео)
Зеленський під час вітальної промови з нагоди 30-річчя Незалежності потролив президента-втікача Віктора Януковича.
"Жоден ворог не завдав нам більшого удару, ніж наші власні чвари", - Зеленський "Жоден ворог не завдав нам більшого удару, ніж наші власні чвари", - Зеленський
У День Незалежності України президент запровадив нове свято – День Української державності.
Зеленський презентував логотип львівських авторів до 30-річчя Незалежності України Зеленський презентував логотип львівських авторів до 30-річчя Незалежності України
На сьогоднішній пресконференції Володимира Зеленського, яка розпочалась о 12 годині за підсумками двох років роботи на посаді президента держави презентували офіційний символ 30-річчя Незалежності України - синю квітку, що розцвітає.
Loading...
Load next