Сенатор США підтримав ідею проведення виборів в Україні під час війни

Сенатор США підтримав ідею проведення виборів в Україні під час війни

Сенатор США від Республіканської партії Ліндсі Грем привітав готовність президента Володимира Зеленського провести вибори в Україні навіть в умовах війни та закликав союзників Києва надати необхідну для цього підтримку.

Про повідомляє Свою Ліндсі Грем.

 Президент України висловив відкритість до ідеї проведення виборів наступного року, які, вважає він, "будуть розглядатися не лише як акт непокори російському вторгненню, але й як утвердження демократії та свободи".

Сенатор наголосив, що усвідомлює і необхідність окремих законодавчих рішень і непрості безпекові умови для проведення виборів.

Однак я не можу уявити собі кращої інвестиції в стабільність Європи, ніж допомога Україні вижити як незалежній, самоврядній, заснованій на верховенстві права демократії.  Я закликаю всіх союзників України надати фінансову й технічну допомогу на підтримку цих зусиль, – зазначив Грем.

Американський політик також висловив упевненість, що проведення "демократичних виборів під час війни" сприймуть як бачення і Зеленським, і українським народом "вільної та демократичної України як сьогодні, так і в майбутньому".

Нагадаємо, Заволоділи 700 тис грн "бойових" – на Харківщині підозрюють посадовців військкомату

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
США попередила Росію, що чекає на неї у випадку агресії проти України США попередила Росію, що чекає на неї у випадку агресії проти України
Держсекретар США повідомив, що якщо Російська Федерація діятиме нерозважливо або агресивно щодо України, Вашингтон реагуватиме на її дії.
США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії
Америка заявила, що Росія використовує агресивний підхід у розв'язанні конфлікту на Донбасу й повинна негайно припинити свої наступальні дії.
Loading...
Load next