У США вистачить коштів для допомоги Україні ‒ Пентагон

У США вистачить коштів для допомоги Україні ‒ Пентагон

У  США матимуть достатньо коштів для задоволення потреб України у військовій підтримці до кінця фіскального року 30 вересня.

Про це повідомляє заступниця речника Пентагону Сабріна Сінгх, під час брифінгу.

Ми впевнені, що у нас буде достатньо грошей, щоб задовольнити потреби України до кінця фіскального року, але, як ви знаєте, був запит на додаткову суму. І ми сподіваємося, що Конгрес затвердить додатковий пакет для України, ‒  наголосила Сабріна Сінгх.

Як відомо, раніше відомство виявило завищення вартості військової допомоги Україні на 6,2 мільярда доларів у межах пакетів, які надавали з американських запасів.

Нагадаємо, Росіяни знову обстріляли Донеччину: є загиблі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу
Конгрес Сполучених Штатів Америки ухвалив надання додаткових 150 мільйонів доларів допомоги Україні. Зокрема кошти направлять на покращення ситуації у сфері військової безпеки.
США надали понад 150 мільйонів фінансової допомоги на розвиток України США надали понад 150 мільйонів фінансової допомоги на розвиток України
Сполучені Штати Америки надали фінансову допомогу для розвитку України, зокрема на розширення судової реформи та протидії агресії з боку Рос. Загальна сума американської допомоги становить 155 мільйонів доларів.
Переговори Байдена і Путіна: у Зеленського розповіли, чого очікують від онлайн-зустрічі Переговори Байдена і Путіна: у Зеленського розповіли, чого очікують від онлайн-зустрічі
Сенатори США закликають Байдена бути чітким і сильним у розмові з Путіним.
Loading...
Load next