Уряд ухвалив проєкт розпорядження щодо підписання угоди про вільну торгівлю з Канадою

Уряд ухвалив проєкт розпорядження  щодо підписання угоди про вільну торгівлю з Канадою

Відомо, що це сучасна, прогресивна угода, яка важлива для збільшення інвестицій, активізації торгівлі послугами та розвитку цифрової торгівлі.

Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

У торгівлі послугами ми вперше маємо угоду за принципом «відкрито все, що не зазначено в угоді» — це особливо важливо для гнучкого світу послуг, де постійно з’являються нові послуги, особливо цифрові, ‒ наголосив Денис Шмигаль.

За словами Прем’єр-міністра, угода чітко визначає, що Україна поділяє з Канадою підходи до стандартів у сфері праці, довкілля, ролі малого і середнього бізнесу в торгівлі й економіці загалом.

Ще один важливий елемент угоди — крос-кумуляція товарів. Угода передбачає, що режим вільної торгівлі поширюється на товари, які містять складові також із ЄС, Великої Британії та Ізраїлю, з якими Україна також має спільні угоди: "Це посилить інтеграцію українських виробників до глобальних ланцюгів постачання".

Нагадаємо, В Ізраїлі знайшли чотири римські мечі віком майже 2000 років

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Угода Будапешта з "Газпромом": Україна та Угорщина викликають послів через критику угоди Угода Будапешта з "Газпромом": Україна та Угорщина викликають послів через критику угоди
Угорщина переконана, що критика Україною угоди Будапешта з російським "Газпромом" порушує суверенітет країни. Тим часом Україна викликала посла Угорщини в Києві, аби пояснити йому "українську принципову позицію".
Loading...
Load next