Японський бізнес зацікавлений у довгостроковій співпраці з Україною

Японський бізнес зацікавлений у довгостроковій співпраці з Україною

Великий бізнес Японії зацікавлений у довгостроковій співпраці з Україною. Про це йшлося під час зустрічі прем‘єр-міністра України Дениса Шмигаля з міністром закордонних справ Японії Йошімасою Хаяші та представниками провідних японських компаній.

Про це повідомляє прем‘єр-міністр Денис Шмигаль.

Подякував Японії за підтримку суверенітету і територіальної цілісності України, за фінансову, гуманітарну підтримку, за санкції проти рф. Вже отримали від Японії 2,1 млрд доларів макрофінансової допомоги та продовжуємо співпрацю. Цінуємо зусилля японських партнерів в межах G7 та ООН, ‒ зазначив Шмигаль.

Відомо, що під час зустрічі було обговорено перспективи взаємодії у відновленні житла, в гарантуванні глобальної продовольчої безпеки, в підтримці малого та середнього бізнесу, в гуманітарному розмінуванні.

Створюємо сприятливий бізнес-клімат для залучення інвестицій. Розраховуємо, що японські компанії стануть резидентами Дія.City – простору, який дає унікальні правові та податкові переваги. Йошімаса Хаяші відзначив, що Японія і надалі буде підтримувати Україну, посилювати антиросійські санкції, допомагати Україні в проходженні зими, ‒ заявив прем‘єр-міністр України.

Також Японія передасть Україні 24 крани для гуманітарного розмінування. Японські підприємці, у свою чергу, представили конкретні проєкти співпраці, зокрема, у сферах зв’язку, інфраструктури та медицини.

Нагадаємо, Фільм "Фотофобія" отримав приз Europa Cinemas Label Award

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
США закликають Японію ввести санкції проти Росії у разі вторгнення — джерела США закликають Японію ввести санкції проти Росії у разі вторгнення — джерела
У Японії поки що стримано реагують на прохання США.
"Великий потенціал тристоронньої співпраці": Україна, Британія і Польща створюють новий альянс "Великий потенціал тристоронньої співпраці": Україна, Британія і Польща створюють новий альянс
Нещодавно президент України Володимир Зеленський заявив про готовність країни до альянсу з іншими країнами, а не тільки з НАТО.
"Я не вважаю себе олігархом", - Рінат Ахметов "Я не вважаю себе олігархом", - Рінат Ахметов
Закон про деолігархізацію не лякає Ахметова.
Loading...
Load next