Південна Корея надасть Україні понад $2 млрд на післявоєнну відбудову

Південна Корея надасть Україні понад $2 млрд на післявоєнну відбудову

Президент Південної Кореї Юн Сок Йоль заявив, що Сеул надасть Україні додатково 2,3 мільярда доларів допомоги на відбудову країни через російську війну.

Про це повідомляє Yonhap.

Це продемонструє нашу відповідальну роль як глобальної ключової держави у виділенні провідної допомоги для відновлення миру в Україні та закладе основу для нашої повноцінної участі у майбутній відбудові України, – наголосив президент.

300 мільйонів доларів Південна Корея надасть у 2024 році як гуманітарну допомогу і ще 2 мільярди доларів – як довгострокову допомогу (кредити під низькі відсотки через Фонд співробітництва економічного розвитку) починаючи з 2025 року.

Нагадаємо, Польща планує подвоїти виробництво САУ KRAB

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
США стежитиме за відведенням російських військ від кордонів України США стежитиме за відведенням російських військ від кордонів України
Сполучені Штати Америки стежитимуть за ситуацією поблизу українського кордону після заяви Росії про завершення військових навчань і відведення їхніх військ.
США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу
Конгрес Сполучених Штатів Америки ухвалив надання додаткових 150 мільйонів доларів допомоги Україні. Зокрема кошти направлять на покращення ситуації у сфері військової безпеки.
Loading...
Load next