Розраховуємо на підтримку Словаччини щодо імпорту електроенергії взимку - Шмигаль

Розраховуємо на підтримку Словаччини щодо імпорту електроенергії взимку - Шмигаль

Голова Кабінету міністрів Денис Шмигаль провів розмову із словацьким колегою Людовітом Одором. Зокрема, йшлося про енергосистему та підтримку Братиславою України в частині імпорту електроенергії у зимовий період.

Про це повідомляє прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Керівник українського уряду обговорив із прем'єр-міністром Словаччини експорт аграрної продукції, прикордонну інфраструктуру, оборонну сферу та енергетику.

Українські й словацькі оператори у тісній взаємодії. Розраховуємо на підтримку Словаччини взимку в частині імпорту електроенергії, - зазначив Шмигаль.

Також прем'єр-міністр України запропонував очільнику уряду Словаччини разом реалізовувати проєкти розвитку пунктів пропуску на спільному кордоні для зміцнення економічної співпраці.

Нагадаємо, У Китаї через повінь з крокодилячої ферми втекли 70 хижаків

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Держсекретар США Блінкен проведе зустріч із Зеленським: в ОП розповіли деталі візиту Держсекретар США Блінкен проведе зустріч із Зеленським: в ОП розповіли деталі візиту
Вже завтра, 6 травня, державний секретар Сполучених штатів Ентоні Блінкен зустрінеться із президентом Володимиром Зеленським. Зокрема також у графіку американського посадовця заплановані зустрічі із прем'єр-міністром Денисом Шмигалем та міністром закордонних справ Дмитром Кулебою.
Військові навчання на Яворівському полігоні наближають Україну до стандартів НАТО - Шмигаль Військові навчання на Яворівському полігоні наближають Україну до стандартів НАТО - Шмигаль
Тренувальні навчання українських військових на Яворівському полігоні на Львівщині за участю інструкторів із США наближають Україну до стандартів НАТО.
Шмигаль прибув на Львівщину з робочим візитом Шмигаль прибув на Львівщину з робочим візитом
Сьогодні, 16 квітня, Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прибув із робочою поїздкою на Львівщину.
Loading...
Load next